Actualitate

USR l-a branșat pe Ionel Palăr la bugetul Primăriei Bacău

Oameni noi în politica băcăuană, metehne vechi. Primarul USR al Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, după doar trei săptămâni de la instalarea în funcție i-a făcut un prim decont deputatului liberal Ionel Palar, din bugetul Primăriei Municipiului Bacău, direct în contul firmei Luxor SRL.

Lucian Daniel Stanciu Viziteu a fost susținut pentru a ajunge pe funcție de PNL dar și de tinerii din PLUS. Imediat cum a ajuns în funcție, Viziteu a început să împartă sinecuri și contracte celor care l-au susținut.

Căpușa Palăr, lipită de banul public

Ionel Palăr, aflat la final de carieră politică, după 16 ani de stat degeaba în Parlamentul României, timp în care nu a reușit să facă un singur proiect pentru cetățenii județului Bacău, are în schimb afaceri grase cu statul român.

Deputatul PNL are 50% din actiunile unei clinici medicale din Bacău, Clinica Luxor, care este branșata direct la bugetul Casei de Asigurări de Sănătate.

Pandemia de COVID-19 a adus mulți bani în portofelul lui Ionel Palar. Potrivit evidentelor CNAS, sumele decontate către clinica din centrul Bacăului s-au triplat față de anul anterior.

O altă afacere cu statul a deputatului PNL este cea cu aparate frigorifice și de aer condiționat. Luxor SRL a primit sume consistente de la Direcția de Sanatate Publică din Bacau, din Târgoviște si Calarasi, de la Penitenciarul Bacău si Penitenciarul Călărași, de la Scoala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare din Târgu Ocna, de la Senatul României dar și Societatea Națională de Radiocomunicații.

Lucian Daniel Stanciu Viziteu, cel care a promis că băcăuanii vor avea parcări pe Bistrița și un tren urban, a reușit să-și dezamăgească electoratul din primele zile. A cumpărat 3 laptopuri de gamming, la peste 15 mii de lei bucata, pentru conducerea Primăriei Bacău și a aprobat organizarea unui referendum, pentru care era gata să plătească peste 100 de mii de euro din banii băcăuanilor, demers anulat de Autoritatea Electorală Permanentă, deoarece ar fi fost ilegal.

Write A Comment