Actualitate

Tinerii frumoși și „liberi” de la USR au bătut palma cu datornicul la „fetițe” Ionel Palăr!

Tinerii frumoși și „liberi” de la USR Bacău au mai făcut un pas spre reformarea clasei politice cu oameni noi: au bătut palma cu un politician PNL datornic la fetițele Andreei Marta, de 16 ani deputat (4 mandate) fără nicio realizare pentru Bacău, fin al fostului primar R. Stavarache, condamnat pentru fapte de corupție. Este vorba despre Ionel Palăr, șeful PNL Bacău, care-și joacă soarta la localele din 27 septembrie. 

Dacă mai era nevoie, altoiul tarat dintre USR și PNL demonstrează, încă odată, că dreapta NU a fost și NU este o alternativă politică serioasă și că, în dispreț total față de băcăuani, voturile sunt tranzacționate ca la obor pentru ca Palăr să aibă niscai speranțe că nu va rămâne șomer politic din toamnă. 

Pentru simpatizanții liberali care nu se simt reprezentați de candidatura lui „Luci de la Brăila”, candidat care umblă cu GPS-ul la bicicletă prin Bacău, „alianța” gândită de Palăr strict pentru propriul interes e o veritabilă palmă pe obraz. 

Altădată fief PNL, municipiul Bacău e „vândut” în numele unei candidaturi lipsite de conținut și care, mai mult ca sigur, va frustra electoratul liberal obișnuit să aibă pe buletinul de vot propriul candidat. 

De cealaltă parte, USR – care a promis că nu va face înțelegeri cu politicienii vechi și va veni cu oameni noi – defilează la braț cu controversatul Palăr care a adunat 16 ani de deputăție fără nicio realizare pentru Bacău și băcăuani. Singurul „eveniment” al mandatelor sale e că a rămas dator cu 50 de euro la fetițele din bordelul Andreei Marta, unde Palăr a plătit 250 de euro, în loc de 300 cât era tariful normal.

Write A Comment