Actualitate

„Șumahăr” de Bacău conduce maşina la fel cum conduce oraşul

Pentru că nu poate să ne reprezinte urbea in media națională decât prin realizări ca:

  • evacuării școlilor după o ploicică;
  • inlocuirea ierbii naturale cu o mochetă scumpă pe caldarâm, in Piața Centrală;
  • pierderea a cca 8 mil lei, neterminând la timp proiectul pe fonduri europene de la Insula de Agrement;
  • Spitalul Municipal uitat in paragină;
  • Stadionul Municipal teleportat in timp, in trecut, in epoca primitivă;
  • niciunul din cele 100 de blocuri promise in campanie pt izolare termica, nu a fost atins nici măcar cu o bidinea; etc…

Iată ca Primarul-Mochetă ne face mândri de el….din nou.

Plecat in București, la urgență, chemat la apel de Victor-Mickey Mouse-Ponta, Cosmin Necula a uitat de legislația rutieră și de legile bunului simț și a fost oprit de radar, dar și prins fără polița de asigurare OBLIGATORIE…RCA.

Amendat pt viteză, cu plăcuțele și certificatul de inmatriculare suspendate, primarul Șumahăr postează pe FB și apreciază că „am plătit! Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată!”.

De parcă avea de ales să recunoască sau nu….el a fost PRINS incălcând legea, nu s-a „autodenunțat” organului constatator.

Ii mulțumim lui D-zeu că nu a fost prins băut la volan, fiind cunoscut ca un fin degustător de o sticlă de whisky per zi.

Totodată, sfidător, pe pagina personală de FB ne anunță că monitorizează lucrările Centurii Bacăului, alături de partenerii lui de la PNL.
Singura calitate a domniei sale in realizarea Centurii este faptul că are oportunitatea de a fi primarul unui Municipiu in jurul caruia CNAIR & Umbrarescu construiesc centura.

Iî recomandam, dacă nu mai poate conduce mașina personală de 35.000 euro pe Centura orașului, să-și inchirieze o hidrobicicletă pt Insula de Agrement.

Dacă domnul primar Mochetă, aflat la a treia mașină nouă in timpul mandatului, nu este capabil să respecte legislația in simpla participare la traficul rutier și plata politei de asigurare obligatorie (altfel nu te urci in mașina personală), cum poate să fie responsabil de gestionarea unui buget local și de gestionarea unor proiecte vitale pt urbea noastră!?

Write A Comment