Acțiuni

Proiect de diminuare a schemei de personal la Poliția Locală Bacău. Vezi ce economii s-ar realiza în bugetul local

La Oradea, primarul Ilie Bolojan a economisit milioane de euro la bugetul local, prin eficientizarea cheltuielilor de personal cu Poliția Locală care funcționează cu doar 70 de angajați.

În Bacău, cumătrul primarului Necula dispune de un buget de peste 2,5 milioane euro la Poliția Locală, bani pe care-i toacă – într-o proporție covârșitoare – pe lefuri: 2,25 milioane euro.

Poliția Locală Bacău încadrează aprox. 180 de lucrători; Poliția Locală Oradea doar 70. Oradea are 196.000 locuitori. Bacăul are 145.000 locuitori. Cu 50.000 mai puțini.

Poliția Locală Bacău

În loc să adopte modelul de succes de la Oradea și să facă economii la bugetul local, primarul Necula umple – an de an – buzunarele cumătrului pus șef peste Poliția Locală Bacău.Asta, în timp ce se plânge peste tot că Guvernul a luat banii bacauanilor. 

Risipa nesimțită de la Poliția Locală Bacău trebuie să înceteze. La fel și cumatriile bănoase ale lui Necula!

Propunem reducerea schemei de personal de la Poliția Locală Bacău cu 50 la sută, după modelul de bună practică administrativă de la Primăria Oradea!

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea

Cu economiile realizate prin diminuarea cheltuielilor de personal s-ar realiza mai multe locuri la creșă pentru copiii Bacăului și moderniza mai multe clase în școli, fără că părinții să vină cu bani de acasă. 

Băcăuanii nu au nevoie de cumetrii și cumetri la Poliția Locală, ci de eficientizarea activității acestei instituții publice, plătită din buzunarul tuturor contribuabililor. 

Fă-te auzit! Distribuie articolul și nu uita să ne scrii părerea ta în secțiunea de comentarii.