Actualitate

Primarul Necula a încălcat normele de protecție sanitară împotriva COVID19, periclitând o bătrână de 90 ani

După ce timp de patru ani, primarul Bacăului s-a putut lăuda doar cu Insula inchisă, o mochetă care l-a făcut celebru in toată țara, avarii repetate la conducta de apă, acum incearcă să crească in sondaje pe necazul și frica oamenilor.

Incercând, intr-un mod de-a dreptul grețos, să o facă pe bunul samaritean, Necula incalcă toate regulile impuse de campaniile de prevenție impotriva virusului Corona, și intră in apartamentul unei bătrâne de 90 de ani să-i ducă alimente cumpărate din banii de la bugetul local.

Asta desi CL a respins sacosele cu pomeni electorale propuse de Necula drept „tratament” impotriva coronavirus. Cert e ca „alimentele”, in fapt faina, zahar si ulei, sunt deja cumparate (asta rezulta din postarile primarului), chiar daca CL nu a aprobat aceste achizitii.

Cu o consiliere invechită, cu PSD-ul in gură ( să dea bine la victimizare) și din disperarea de a ajunge din nou primar, Necula incearcă să se transforme in Moș Crăciun. Mai are puțin și intră pe hornul oamenilor cu punguța, care in fapt este mită electorală…așa cum a invățat el de la tătuca lui…Hrebenciuc.

PS: Gurile rele și invidioase mai spun că numai Necula știe la ce preț le ia, de unde le ia și cu cine imparte „cașcavalul”.

Doamne, apără-ne de COVID 19 și de COSMIN 19!

Write A Comment