Actualitate

Primarul mochetă și primarul cu pluta, „concubini” pe Centura Bacăului

Asistăm zilele acestea la un blat între  „primarul mochetă” și „primarul referendum”  sau”primarul plutitor”.

Lucian Viziteu a inceput mandatul de primar al Bacăului prost, neinspirat și neștiutor.El a comandat organizarea unui referendum local odată cu alegerile parlamentare, care costă 100.000 de euro, cu două întrebări stupide.
Referendumul local al lui Stanciu Viziteu a fost declarat ilegal de către AEP iar primarul a fost declarat primar habarnist, călcându-i pe urme fostului primar…”primarul mochetă” – Cosmin Necula.

Daniel  Lucian Stanciu Viziteu a promis în campania electorală dar și din prima zi de mandat un Bacău plutitor.Promisiunile precum „parcări plutitoare” și „Teatru plutitor” i-au adus porecla de „primarul plutitor”. 

Și pentru că cine se aseamană se adună, actualul primar al Băcăului a bătut palma, pe sub masă cu fostul primar, Cosmin Necula. Referendumul ilegal fiind votat in Consiliul Local Bacău și de cei patru consilieri Pro România, in schimbul susținerii lui Necula de către consilierii județeni ai USR pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

De parcă nu ar fi fost suficient câte prostii a făcut primarul „catastrofă”-Cosmin Necula, zis și „primarul mochetă” sau mai simplu, Habarnam, în cei 4 ani de mandat.
Prin acest blat, primarul Viziteu l-a susținut pe Cosmin Necula, „un penal” trimis în judecată pentru fapte de corupție. Practic,  lozinca de campanie a USR „Fără penali in funcții publice” s-a evaporat subit iar băcăuanilor li se jignești inteligența.

Din păcate, Bacăul pare blestemat să aibă la timonă, in ultimii ani, numai primari habarniști și blatiști.

Write A Comment