Actualitate

Prefectul Habarnam tratează bolnavii de coronavirus cu stomă pentru anus contra- naturii 

Liviu Miroșeanu, om cu o pregătire nedefinită, pus de liberali prefect al județului Bacău in toamna lui 2019, a „inspectat” neanunțat Spitalul Județean Bacău, în contextul epidemiei de coronavirus. Nu a pierdut nici de această dată prilejul să arate cu degetul în timp ce se pozează ca să dea bine pe Facebook.

Doar ca Miroșeanu al nostru s-a pozat arătând cu „deștele” spre un afis publicitar despre stomă. E vorba de  acel dispozitiv care se montează pe o incizie pe burtă, la care se atașează o pungă în care se acumulează fecalele la bolnavii cu anus contra naturii. 

Nu înțelegem legatura între stomă și coronavirus sau care a fost efectul concret al vizitei lui Miroșeanu la Spital. Altul decât băgatul în seamă pe Facebook, cu scopul de a mima preocuparea.

Liviu Miroșeanu s-a „școlit” la scoala PD-istă a lui Vasile Nistor, care a dus-o bine toată viața fără să facă nimic și care avea același tic de academician – un deget uitat, mereu, in aer, indicând spre viitorul sumbru ce stă să bată la ușă.

Până la urmă, atitudinea contează!

Write A Comment