Politică

Palăr de la PNL s-a decolorat pe banii noştri în 16 ani de Parlament!

A trecut cu consecventa pe la casieria Camerei, dar nici pana azi nu a catadicsit sa plateasca restantele catre „fetitele” Andreei Marta.

Ionel Palăr, una din figurile palide ale politicii românești, devenit șeful liberalilor băcăuani după ce fostul edil al municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a ajuns în pușcărie, ridică anual o îndemnizație de peste 129.000 de lei de la Camera Deputaților. De 16 ani taie frunză la câini în Parlament, fapt materializat în ZERO proiecte pentru Bacău. ZERO. A trecut cu consecventa pe la casieria Camerei, dar nici pana azi nu a catadicsit sa plateasca restantele catre „fetitele” Andreei Marta.

Tânărul plecat în urmă cu aproape două decenii de pe dealurile comunei Secuieni, s-a imbogatit frumusel de când face politică. După ce a fost luat sub aripa PUR-PNL a penalului Stavarache, din 2004 până în prezent a agonisit, potrivit propriei declarații de avere, publică pe site-ul Camerei Deputaților, o agoniseala frumoasă.

Palar de la PNL are șase terenuri, două apartamente și o vilă în municipiul Bacău, două autoturisme și o remorcă, în 5 conturi aproximativ 700 de mii de lei. Om prosper, a împrumutat PNL Bacău cu 100 de mii de lei, pentru cheltuieli de campanie.

În afara îndemnizației de 129.000 de lei de la Camera Deputaților, în familia Palăr au mai intrat și alte sume, de peste 300 de mii de lei, reprezentând dividende, contracte de arendă, dobânzi, s.a.

Cu atâta prosperitate, nu e de mirare că Ionel Palăr este indiferent atunci când vine vorba de creșteri de salarii, pensii sau alocații pentru copii. După cum spune și proverbul românesc: ”Bogatul nu crede săracului și sătulul nu crede flămândului”.

Șeful liberalilor băcăuani este cel care a susținut Bugetul României pe 2020 și măsura Guvernului Orban de a subfinanta investițiile la Centura Bacăului, care a primit un buget de doar 64 de milioane, din 400 de milioane cât ar fi fost nevoie să fie bugetați.
Ionel a fost semnatarul de frunte al motiunii impotriva fostului ministru bacauan al Transporturilor, Lucian Sova.

Palăr are asigurat un nou mandat de deputat, după parlamentarele din 2020. Cum s-ar spune, afacerea politicianului nostru merge inainte.

Parafrazandu-l pe Kennedy: ”Nu te intreba ce face Ionel Palar pentru tine, intreaba-te ce poți face tu pentru Ionel Palăr”.

3 Comments

  1. Acestui oameni care trec prin politica înaltă si nu sunt in stare să le rămînă ceva in ura lor pentru județul lor pentru pămîntul de unde vin pot avea cîte vile vor si cita avere vor EI SUNT OAMENI SARACI CU CREIERUL DAR SI CU SUFLETUL.au reușit acum să șteargă de pe listele de investiții autostrada Uniri poate ca era cu adevărat un progres pentru Moldova.Despre Bc ce să mai spun e sărăcia in frunte RUSINE CELOR CE TIP DE 30 DE ANI AU OCUPAT FOTOLIU DE.PRIMAR

  2. Ar trebui sa existe o lege ca nimeni sa nu depășească mai mult de doua mandate,deoarece dupa 1990 nu i-a interesat decat propria avere pe alesii nostri.

    • Ion ionel Reply

      Niste parveniti de 10 bani care nu nu facut nimic decat sa fure si sa ne ingroape viitorul incet si sigur Palar,Miroseanu,Luchian,Ciubotaru…niste fripturisti si non valori…parca suntem blestemati cu asemenea specimene! In politica se ascund ticalosii dupa cum se vede! Toate partidele aceeasi mizerie!

Write A Comment