Actualitate

EXCLUSIV. Deputatul Palăr, turist de lux în „Insula Iubirii” din Coreea de Sud

Parlamentarul băcăuan Ionel Palăr a vizitat timp de o săptămână Insula Jeju din Coreea de Sud, care adăpostește cel mai mare parc tematic erotic din Asia – „Jeju Loveland”, cu peste 140 de sculpturi ce înfățișează oameni în diferite poziții sexuale. Conform datelor transmise de Camera Deputaților, excursia s-a derulat în iarna lui 2017 (2-9 decembrie), Palăr aflându-se într-o delegație parlamentară care a zburat la clasa business pe ruta București – Frankfurt – Seul. Pentru deplasarea în Coreea, deputatul băcăuan a primit o diurnă majorată cu 20 la sută față de cea normală.

Vizita în Insula Jeju a avut loc în contextul unei reuniuni UNESCO, parlamentarii români fiind cazați la un resort de 5 stele – Booyoung Hotel & Resort – situat în apropiere de cel mai mare parc tematic erotic al Asiei, Jeju Loveland. Cunoscut în întreaga lume, parcul a devenit o atracție turistică insolită și adăpostește peste 140 de statui ce înfățișează persoane în diferite poziții sexuale, precum și sculpturi descriind organele sexuale umane. Parcul erotic a fost deschis încă din 2004, iar vizitatorii trebuie să aibă, obligatoriu, peste 18 ani. Pe aceeași insulă, deloc întâmplător etichetată „a sexului” sau „a iubirii”, se mai regăsește un muzeu dedicat…sexului și sănătății, cu un parc erotic întins pe 7000 mp, populat – de asemenea – cu statui și sculpturi senzuale.

Nu se cunosc rezultatele concrete obținute de „ceata” lui Palăr în urma aventurilor de pe „Insula Iubirii” din Coreea, cu atât mai puțin rezultate concrete pentru Bacăul pe care parlamentarul îl reprezintă în Camera Deputaților de 4 mandate (16 ani).

Ionel Palar

În schimb, din informațiile obținute de la Camera Deputaților, a reieșit că numai în ultimii 3 ani Palăr a călătorit, pe banii românilor, în toate colțurile mapamondului, în destinații dintre cele mai exotice: Bahrein, Mauritius, Columbia, Azerbaidjan, Franța sau Federația Rusă. În total, deputatul voiajor al Bacăului a strâns peste 40 de zile de umblătură prin lume, sub pretextul unor reuniuni UNESCO soldate fără niciun rezultat concret pentru români/băcăuani.

Doar anul trecut, de exemplu, Palăr a călătorit în capitala Columbiei, Bogota, în intervalul 7-16 decembrie, când în România era iarnă și frig. Columbia este cunoscută ca un stat stăpânit de carteluri de droguri și crimă organizată. Tot în 2019, de data asta în vară (luna iunie), parlamentarul s-a deplasat în capitala Azerbaidjanului, Baku, la o consfătuire internațională privind patrimoniul cultural. Și enumerarea vizitelor ar putea continua, fără probleme, constanta acestora fiind că s-au desfășurat pe cel puțin o săptămână.

Lasă un comentariu